aanspreekpunt voor whiplash- letselschade
Home
Wij over onszelf
Diensten
aansprakelijk ?
News
Links
Contact
Contactformulier
Zo vindt u ons
Sitemap
Vonnissen
GastenboekWat kan B. Klip Letselschade voor u doen?

In de eerste weken na een ongeval krijgt u te maken met heel veel zaken die het hele traject van belang blijven. Denk aan de opbouw van uw dossier, de medische informatie, informatie van overige behandelaars, maar ook van de ARBOarts of de bedrijfsarts allemaal van belang en de basis van een eventuele schadeuitkering.

Maar ook het uitwisselen van informatie met de wederpartij (tegenpartij) is zeer belangrijk maar voor u (hopelijk) helemaal nieuw en een enorme aanslag op uw gestel, weten wij uit eigen ervaring. De verzekeraar heeft immers een grote mate van ervaring en deskundigheid in huis waartegen u, als slachtoffer, in het algemeen niet opgewassen bent.

Wij proberen u deze eerste maanden uit de "wind" te houden en snel een begin te maken met de opbouw van uw dossier. Afwachten tot u zich weer wat "beter" voelt is geen optie, de kosten stapelen zich op en ook het aansprakelijk stellen van de veroorzaker van het ongeval is iets waar u beter niet te lang mee kunt wachten. Er moeten zaken geregeld worden u moet extra kosten betalen misschien mist u inkomen. Dat kan in korte tijd behoorlijk gaan oplopen zo erg zelfs dat mensen onbedoeld in de financiele problemen komen.

En bij dit alles willen wij u helpen bij het zoeken naar de juiste whiplash vriendelijke behandelaar en uw vragen, over alles wat met whiplash te maken heeft  beantwoorden.

Hierdoor is de kans dat u GEEN chronisch whiplashpatient gaat worden zeker aanwezig.

LET OP: De kosten voor rechtshulp die verband houden met de werkzaamheden van uw belangen-behartiger/advocaat  zijn een onderdeel van uw schade. Als de wederpartij de aansprakelijkehid erkent dan zijn ALLE KOSTEN voor uw tegenpartij. Dit is wetelijk zo geregeld. Wel dienen deze kosten redelijk te zijn.

Ga nooit in zee met "no cure, no pay". Dit kan u onnodig veel geld, 15% of meer, kosten van uw uiteindelijke schade bedrag.

                                              

Verder

B. Klip Letselschade  | info@bklipletselschade.nl | onderdeel van het Whiplash Informatiecentrum Europa | T.: 0167-56 27 66